bloglovin

What does not kill me makes me stronger

Härmed några val valda ord av fröken Linn Åkesson



Enligt min mening finns det 3 huvudkategorier av sysselsättning som genererar i pengar i London:

1. "Service"-relaterade jobb (Situationstecken då det tydligt är en delad mening om vad god service innebär, och att tilldela grupp 1 namnet Service-gruppen är egentligen väldigt motsägelsefull) Hur som helst: butiksbiträde, kaféjobb, kassörska, you name it. Väldigt låg status i detta land, och ruskigt dåligt betalt.
2. Nyexaminerade praktikanter I och för sig igen inkomst, men kommer i slutskedet generera i erfarenhet som i sin tur leder till förbättrade karriärsmöjligheter.
3. Välutbildade hard working individuals De har universitetsutbildning och har kämpat/kämpar hårt för att nå dit de kommit/vill komma.


Sen finns det alla vi emellan de här kategorierna. Som jag själv tillexempel. Det är absolut inte omöjligt att lyckas, du måste bara ha en ordentlig dos av jädrar anamma och inte låta en motgång krossa dig. Du måste ha tålamod och försöka vända ett nederlag till en möjlighet att utvecklas och lära dig mer. Det finns en del av de människorna här och SOM jag beundrar dem för den inre styrkan!


Lots of love,
/Johanna och Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0