bloglovin

Awake the child within you

Vi har snart spenderat 1 månad tillsammans i London. Inte nog med att vi vaknar och somnar bredvid varandra, vi spenderar praktiskt taget varje vaken minut i varandras sällskap. Varje dag. Trots detta har vi alltid någonting nytt att prata om, och skrattar så att talförmågan sviker åt obetydliga saker i princip hela tiden.
"hahahahahaha" - (Linn skrattar så häftigt att hon inte får fram ett ord) fortsätter med "hhahhaha" och får slutligen fram "Egentligen är det faktiskt inte så roligt som det låter"!!!"

Lyckas man åstakomma detta trots ösregnet - då är man BÄSTA vänner! Igår var vi 14 år igen.









Nu ska vi iväg och möta upp vänner i Canary Wharf. Ikväll ska vi bete oss som vuxna. Eller åtminstonde halvvuxna. Riktigt torra bakom öronen är vi ännu inte.


Lots of Love
/Johanna och Linn

Kommentarer
Postat av: lady

Bra blogg!

2010-09-30 @ 19:30:52
URL: http://ladyq.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh ni verkar ha det härligt! :) Jag ska nog flytta tillbaka till London efter 3:an o bo tillsammans med min kompis som redan bor där :) Can`t wait! Är det the Wobbly bridge så kallade Millenium Bridge ni e på? Den som e med i harry potter? :)

2010-10-01 @ 22:10:30
URL: http://malleslifeinlondon.blogg.se/
Postat av: Theres

Är det inte Bath som de har/har haft ett typ hälsohem? Har för mig att det är dit Kiera Knightly åker i The Duchess.

2010-10-04 @ 06:19:07
URL: http://theresjs.blogg.se/
Postat av: Katrin

Hej tjejer! Jag såg i ett inlägg ni skrev för väldigt länge sedan att ni hade varit på ett ställe en onsdag där drinkarna kostade endast typ 80 pence? Stämmer det? Vad var det för ställe?

Kram kram

2011-03-06 @ 21:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0