bloglovin

Rosé wine and business cards


Igår kväll slog vi ihop våra kloka (?) huvuden och kom fram till att det var dags för lite network-ande. Vi svirade om efter en dag på stan, fick lite mat i magen och begav oss tillbaka till business paradise Canary Wharf för att knyta lite nya kontakter.

WOW! Förutom en fantastiskt trevlig kväll med mycket skratt och underhållning lyckades vi skrapa ihop:

Business cards från högt (!) uppsatta män i bankbranschen, blivit erbjudna en tripp till Monte Carlo av Bill Clintons brittiske vän, bestämd söndagsutflykt - "a fun-filled day of horse racing and world class dining", hittat någon som är villig att finansiera vår Top Shop devotion, och inte nog med detta...

...Johanna har också fått sin första lapdance!

London är fyllt med möjligheter! Vi blir bara mer överraskade för var dag som går hur mycket staden har att erbjuda om man vågar öppna upp sin slutna svenska mentalitet och faktiskt vara mottaglig för möjligheterna som finns. Ni borde prova!

Dags för bröd-bakning!

Lots of Love
/Johanna and Linn

Ps: Vi vet vad ni tänker, och det är OK! Det är dock en häftig känsla att bli totalt bortskämd för en kväll.

Kommentarer
Postat av: MIss Albinsson

Hej Johanna!



Åh, det verkar som ni har det ljuvligt i London. Hade jag inte haft skolan så hade jag joinat :) Kul att följa er blogg. Njut för mig med!



Pusskram J

2010-09-16 @ 14:14:32
URL: http://www.missalbinsson.blogspot.com/
Postat av: Lojs

Jag vet hur det är att bli bortskämd sådär för att man är svensk o allt. Helt jäkla fantastiskt så njut på! (för hemma i sverige är man en 'nobody' igen)

2010-09-25 @ 11:59:11
URL: http://lilliolito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0