bloglovin

Shitty shitty thing to do!

Onsdag förmiddag gjorde vi inte många knop. Trots detta stressade vi självklart ut i sista sekund för att hinna till Waterloo och möta upp nära och kära. Och vad gör vi? Går ut genom dörren med automatiskt lås, självklart utan nycklar. Läppstift, spegel, kamera, mobil i högsta beredskap - men självklart inte nycklar! Att tillägga, det finns bara EN nyckel till den här lägenheten + grindar i klass med Fort Knox runt byggnaden.

Reception med 24h bemanning förväntas väl ha en master key, right? Självklart har de inte det! Och vart befinner sig bostadsägaren? Utomlands så klart! Ringa låssmed och punga ut £150? I guess so!

Slutligen löste sig en helt klart potentiell tragedi ganska bekymmerslöst. Tunnelbana genom halva London och en chokladask senare, landade vi i Tooting Broadway för att hämta upp ett par nycklar av en avlägsen släkting.
Tur att vi övat på falska identiteter; Onsdagens poker face blev svenska småsystrar på besök i storstan.




Tänk att till och med rulltrappor kan vara underhållande i rätt sällskap. Efter två timmar i underjorden med skor som var långt ifrån "made for walking" var vi back on track på Arch One - Waterloo.



Ikväll fortsätter äventyren...


Lots of Love
/Johanna och Linn

Kommentarer
Postat av: Em

Gud vad jag saknar Londonlivet! Kommer att kika in här vareviga dag ;)

2010-09-24 @ 14:15:43
URL: http://insidenout.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0